Японська редька дайкон – справжнє диво для тих, хто дотримується ЗСЖ. Вона смачна, насичена вітамінами / мінералами, її трохи гострий пряний смак не можна переплутати ні з чим. Мікрозелень дайкон можна використовувати в салатах, запіканках і омлетах кожен день. Для цього достатньо купити насіння і виростити Мікрогрін дайкон на власному підвіконні.
Корисні властивості мікрозелені дайкон
Мікрозелень дайкона – незамінний компонент прикраси кожного блюда. Молоді листочки редьки в 1-2 фазі – це ще й справжнє задоволення для гурмана. Виростивши кілька видів мікрозелень, можна тільки з цього набору створювати салати-шедеври.
Мікрогрін японської редьки має округлі листочки яскраво-зеленого кольору, насичений вітамінами і тому корисний для організму.
Особливості Мікрогрін дайкон:
- володіє тонким свіжим ароматом і трохи гострим смаком;
- має в складі природний полісахарид, який природним чином знижує
- вміст цукру в крові;
- має в складі групи вітамінів A, B1, B2, C, РР;
- має ферменти, що покращують метаболізм.
А здавалося-б, просто листочки редьки. Залишається виростити смачний і корисний Мікрогрін – і відчути користь на собі!