Японська редька дайкон – справжнє диво для тих, хто дотримується ЗСЖ. Вона смачна, насичена вітамінами / мінералами, її трохи гострий пряний смак не можна переплутати ні з чим. Мікрозелень дайкон можна використовувати в салатах, запіканках і омлетах кожен день. Для цього достатньо купити насіння і виростити Мікрогрін дайкон на власному підвіконні.

Корисні властивості мікрозелені дайкон

Мікрозелень дайкона – незамінний компонент прикраси кожного блюда. Молоді листочки редьки в 1-2 фазі – це ще й справжнє задоволення для гурмана. Виростивши кілька видів мікрозелень, можна тільки з цього набору створювати салати-шедеври.

Мікрогрін японської редьки має округлі листочки яскраво-зеленого кольору, насичений вітамінами і тому корисний для організму.

Особливості Мікрогрін дайкон:

  • володіє тонким свіжим ароматом і трохи гострим смаком;
  • має в складі природний полісахарид, який природним чином знижує
  • вміст цукру в крові;
  • має в складі групи вітамінів A, B1, B2, C, РР;
  • має ферменти, що покращують метаболізм.

А здавалося-б, просто листочки редьки. Залишається виростити смачний і корисний Мікрогрін – і відчути користь на собі!

0