Мікрогрін актуальне нововведення на ринку здорового харчування. Його вже активно використовують шеф-кухаря в ресторанах для прикраси своїх страв, а також для збагачення їх же корисними вітамінами. Мікрозелень крес-салат має приємний смак, доповнюючи салати зі свіжих овочів.

В епоху техногенного розвитку, якість зелені стоїть під великим знаком питання. Особливо, якщо говорити про зелені на прилавках магазина. Але час не стоїть на місці, тим більше, що зараз у нас завжди є альтернатива і право вибору.

Мікрогрін крес-салат, це мабуть, найактуальніша знахідка сучасного здорового харчування. Його можна придбати в відповідних он-лайн магазинах або вирощувати самостійно, що додасть зелені додатковий антураж.

Отже, друзі, все корисне елементарно і просто, Мікрогрін крес-салату є найбільш швидкозростаючою культурою. Лише тому, що на 5-ий день Ви вже зможете зібрати свій перший урожай мікрозелень крес-салат і насолоджуватися якістю і свіжістю власноруч вирощених вітамінів.

Все, що потрібно для домашнього вирощування крес-салат мікрозелень, це:

  • насіння;
  • лляний килимок;
  • вода;
  • терпіння.

А далі треба ознайомиться з інструкцією, яка йде в наборі і слідувати вказівкам. Обов’язково, зрізати урожай, коли паростки зовсім молоді і хрусткі.

Використання мікрозелень залежить від фантазії, тому що вживання настільки широко і унікально, що залишається тільки оцінити смакові якості.

Сфера застосування:

  • заправка для салатів;
  • смузі;
  • прикраса готових страв;
  • смакова заправка, в якості приправи, тощо.

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0
    0
    Ваш кошик
    Ваш кошик пустий :(Вернуться к покупкам
      Apply Coupon