Мікрогрін цибуля – один з найпопулярніших видів мікрозелені в Україні. Це тижневі паростки смачної та корисної зелені з неповторним пікантним ароматом та гоструватим смаком. За своїми корисними властивостями мікрогрін цибуля нічим не поступається своєму дорослому аналогу. Мікрогрін цибуля містить вітаміни С, E, вітаміни групи B, високий вміст бета-каротину, що сприяє зміцненню клітинних мембран, нормалізації обмінних процесів в клітинах, підвищенню імунітету, прискоренню зростання і регенерації тканин. Пригнічує діяльність бактерій в ротовій порожнині і травній системі, знижує рівень холестерину, зменшує ризик розвитку атеросклерозу. 

Цибуля – є невід’ємною частиною майже всіх страв української кухні,  тож саме в Україні мікрогрін цибуля може зайняти провідне місце серед ароматних трав. Мікрозелень цибулі стане в пригоді при приготуванні м’ясних страв, супів та гарнірів, бутербродів та снеків. а також чудовою прикрасою на святковому фуршеті.

Мікрозелень цибулі не є новинкою в світовій високій кухні. ЇЇ використовують не лише в Україні та Європі, а і у всьому світі. Вона стала головним інгредієнтом в рецептурі безлічі страв європейської, азійської  та інших кухонь.