Пряно-ароматний смак мікрогріну гірчиця нікого не залишить байдужим. Спектр використання мікрогріну гірчиця дуже широкий. Мікрогрін гірчиця один з найпікантніших видів мікрогріну, на смак він гострий з терпким відтінком, та ідеально підходить до м’ясних, рибних, овочевих страв, для закусок і бутербродів, сандвічів та піци. Також він чудово поєднується з авокадо, горіхом та беконом і може бути основою для соусів.

Завдяки своєму мініатюрному вигляду та тому що листочки мають насичений зелений колір мікрозелень гірчиці стане чудовою прикрасою будь-якої страви.

Крім свої своїх кулінарних переваг, мікрогрін гірчиця є також дуже корисним. Він сприяє травленню їжі, є протизапальним, антиоксидантним засобом також ця спеція нейтралізує токсини і допомагає при розладі шлунку. Регулярне вживання паростків гірчиці зміцнює імунну систему, сприяє поліпшенню мозкової діяльності.

Тож дуже простий у вирощуванні та легкий у використанні мікрогрін гірчиця 

4

Шановні клієнти!

У зв'язку з карантином, ми будемо відправляти замовлення 2-3 рази на тиждень. Наступне відправлення - у п'ятницю 10.04.2020.
Будуть відправлятися тільки оплачені замовлення (післяплату НП тимчасово призупиняємо).
Також на час карантину ми пропонуємо безкоштовну адресну доставку НП до дверей замовлень від 500грн.
Будьте здорові і бережіть себе та своїх близьких!