Пряно-ароматний смак мікрогріну гірчиця нікого не залишить байдужим. Спектр використання мікрогріну гірчиця дуже широкий. Мікрогрін гірчиця один з найпікантніших видів мікрогріну, на смак він гострий з терпким відтінком, та ідеально підходить до м’ясних, рибних, овочевих страв, для закусок і бутербродів, сандвічів та піци. Також він чудово поєднується з авокадо, горіхом та беконом і може бути основою для соусів.

Завдяки своєму мініатюрному вигляду та тому що листочки мають насичений зелений колір мікрозелень гірчиці стане чудовою прикрасою будь-якої страви.

Крім свої своїх кулінарних переваг, мікрогрін гірчиця є також дуже корисним. Він сприяє травленню їжі, є протизапальним, антиоксидантним засобом також ця спеція нейтралізує токсини і допомагає при розладі шлунку. Регулярне вживання паростків гірчиці зміцнює імунну систему, сприяє поліпшенню мозкової діяльності.

Тож дуже простий у вирощуванні та легкий у використанні мікрогрін гірчиця.

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0