Мікрозелень гороха  – це мікрозелень,  що є відмінною від інших видів мікрогріну не лише за смаком, а й за зовнішнім виглядом. Мікрозелень гороху – це молоді листочки, стебла і вусики. У мікрогріні гороха  поєднуються свіжий аромат і хрустка структура молодого гороху. На смак мікрозелень гороху солодкувата та дуже ніжна . На відміну від свого повноцінного аналога, мікрозелень гороху не потребує попереднього замочування та довгого приготування. Не докладаючи значних зусиль ви матимете неповторний смак , який не відрізнити від смаку звичайного горошку.

Мікрозелень гороху знайшла застосування в приготуванні салатів, перших страв, а також оригінальних коктейлів і випічки. Завдяки своєму неординарному смаку та пікантному аромату мікрогрін гороху все частіше починають використовувати професійні кухарі. Крім багатого поєднання смаків, культура має цілу низку корисних властивостей, серед яких: протеїни, фосфор і клітковину, а також містить вітаміни А, В, C, PP, E, K і фолієву кислоту. Також мікрогрін гороху має високу калорійність (81 ккал / 100 г), що дає змогу не тільки насолодитись естетичним виглядом страви, а також підвищити її поживну користь для організму.

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0