Що може бути смачніше ніж  смачна, соковита, молода редиска тільки-но зірвана? Правильно – мікрогрін редиски! Мікрогрін редиски – це хрустка та пікантна зелень з неповторним смаком та ароматом справжнього редису. Мікрогрін редису стане чудовим доповненням до овочевих салатів, гарніром до страв з м’яса та риби, а також надасть соковитості до бутербродів та канапе. Будь-яка страва, прикрашена мікрогріном редиса , набуває нового смаку , адже в маленьких паростках набагато більше аромату і користі, ніж у дорослій рослині. Мікрогрін редиса має гострий гіркуватий смак,  і застосовується також в різних соусах.

Як і доросла рослина, мікрогрін редису має ряд корисних властивостей, а саме : вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, РР, а також необхідні організму людини мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо, фосфор, природну клітковину, фітонциди.

Вживання мікрогріну  редису нормалізує перистальтику, сприяє поліпшенню кольору обличчя, зниження рівня холестерину, активізує обмін речовин, підвищує еластичність стінок судин, тим самим покращуючи діяльність серцево-судинної системи. 

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0