Відсутність необхідних людині вітамінів часто веде до того, що імунітет не справляється і нас долають віруси. Не варто доводити свій організм до подібних крайнощів, а також приймати тільки лікарські засоби, що підвищують імунітет. Мікрогрін – це маленькі паростки молодої зелені, які насичені високою концентрацією вітамінів і мікроелементів, корисних для людського організму. Щоденне вживання Мікрогрін посприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту і зміцнення імунітету в цілому.

Що таке Мікрогрін рукола?

Мікрогрін рукола – це корисна для організму зелень, з приємним смаком і насиченим ароматом, яка використовується в якості доповнення до салатів або є частиною гарнір до м’ясних страв.

Виростити мікрозелень руколи будинку дуже просто – необхідно придбати набір, в який входить пакетик з насінням, лляної килимок і контейнер. Згідно з інструкцією необхідно посіяти насіння на лляній килимок, регулярно поливати і вже через 7 днів отримати урожай ароматної мікрозелень рукола.

Особливості Мікрогрін рукола

Отримана соковита і пряна мікрозелень рукола, володіючи ніжним горіхово гірчичним смаком, включає в себе цілий букет корисностей.

Там можна знайти:

  • Ефірні масла;
  • Вітаміни А, С, К, РР, В1, В2, В6, В12;
  • Кальцій;
  • Йод.

Причому вміст корисних речовин в Мікрогрін рукола в десятки разів вище, ніж у дорослому рослині, що має запатентований наукове обгрунтування.

Так само, вирощена без особливого клопоту мікрозелень руколи прискорює обмін речовин, сприяє зниженню холестерину і підвищує рівень гемоглобіну.

Крім користі для організму, контейнер з Мікрогрін руколи стане частиною декору і прикрасою домашнього інтер’єру. Тільки за це варто виділити їй одне сонячне вікно вашої квартири.

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0
    0
    Ваш кошик
    Ваш кошик пустий :(Вернуться к покупкам
      Apply Coupon