Мікрогрін або мікрозелень  досить новий вид зелені  на ринку України. Мікрогрін являє собою початкові паростки улюблених видів смачної та звичної зелені, які можна виростити в домашніх умовах протягом 7-10 днів. Вже за тиждень ви матимете смачне доповнення для своїх улюблених страв не доклавши значних зусиль. Нині в Україні є велика кількість різновидів мікрогріну. Вирощувати мікрогрін можливо використавши насіння різних рослин таких як : базилік, цибуля, горох, гірчиця, рукола та інші.

Існує багато порад та рецептів приготування мікрогріну. Найчастіше мікрогрін використовують в сирому вигляді або після невеликої термічної обробки. 

  • Мікрогрін броколі, буряка та брюссельської капусти використовують під час приготування супів та перших страв або гарнірів
  • Мікрогрін редису, базиліку, руколи, крес-салату використовують для різноманітних овочевих, свіжих салатів та різного виду смузі.
  • Мікрогрін базиліку, гірчиці, коріандру для приготування соусів
  • Мікрогрін соняшника можливо додати, крім традиційного плану страв, ще й до десертів!
Категорії: Статті

0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

0

Шановні клієнти!

У зв'язку з карантином, ми будемо відправляти замовлення 2-3 рази на тиждень. Наступне відправлення - у п'ятницю 10.04.2020.
Будуть відправлятися тільки оплачені замовлення (післяплату НП тимчасово призупиняємо).
Також на час карантину ми пропонуємо безкоштовну адресну доставку НП до дверей замовлень від 500грн.
Будьте здорові і бережіть себе та своїх близьких!