Рецепти з мікрогріну

Мікрогрін або мікрозелень  досить новий вид зелені  на ринку України. Мікрогрін являє собою початкові паростки улюблених видів смачної та звичної зелені, які можна виростити в домашніх умовах протягом 7-10 днів. Вже за тиждень ви матимете смачне доповнення для своїх улюблених страв не доклавши значних зусиль. Нині в Україні є велика кількість різновидів мікрогріну. Вирощувати мікрогрін можливо використавши насіння різних рослин таких як : базилік, цибуля, горох, гірчиця, рукола та інші.

Існує багато порад та рецептів приготування мікрогріну. Найчастіше мікрогрін використовують в сирому вигляді або після невеликої термічної обробки. 

  • Мікрогрін броколі, буряка та брюссельської капусти використовують під час приготування супів та перших страв або гарнірів
  • Мікрогрін редису, базиліку, руколи, крес-салату використовують для різноманітних овочевих, свіжих салатів та різного виду смузі.
  • Мікрогрін базиліку, гірчиці, коріандру для приготування соусів
  • Мікрогрін соняшника можливо додати, крім традиційного плану страв, ще й до десертів!
Tags: No tags

Добавить комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *