Як зберігати мікрогрін

Мікрогрін – тренд серед новинок в світі високої кулінарії. Він став невід’ємною частиною всіх відомих ресторанів як європейської так і азіатської кухні.

Це корисне, красиве, смачне, неординарне доповнення будь-якої страви. Переваги Мікрогрін величезні. Він відрізняється від звичайної зелені в горщиках перш за все тим, що це молоді тижневі паростки, які ще не встигли увібрати в себе із зовнішнього середовища шкідливі речовини.

Вирощувати мікрогрін також зараз не складає великої проблеми. Існує  багато допоміжних засобів в цьому, які економлять і час і ресурси людини. Крім того, мікрогрін можливо не лише швидко виростити в домашній умовах, але й зберігати протягом 10-14 днів в холодильнику! Для цього необхідно:

  • Акуратно зрізати молоду зелень;
  • Скласти в чистий , пластиковий контейнер та поставити в холодильник;
  • Зберігати таким чином мікрогрін в холодильнику можна протягом 5 днів.

Перевагою є те, що можна одночасно і вживати  мікрогрін який зберігається в холодильнику і вирощувати новий. Адже термін вирощування всього 5-7 днів. 

Tags: No tags

Добавить комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *