Умови доставки замовлень

Звертаємо вашу вагу! Замовлення обробляються з 11:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю.

Доставка товаров здійснюється “Новою Поштою” на території України по предплаті, а також по післяплаті. Не здійснюється доставка в зону АТО та АРК.
Вартість доставки – згідно тарифів “Нової Пошти”.
Відправки замовлень – ЩОДНЯ з понеділка по п’ятницю.
Безкоштовна доставка від 850грн

Умови оплати замовлень

  1. Ми приймаємо оплату банківськими картками Visa, MasterCard за допомогою безпечної платіжної системи WayForPay
  2. Прямі перекази на картку ПриватБанку
    Номер рахунку (Отримувач – ФОП Мотін А.С.): 5169330517615107
    (👉Інструкція по оплаті замовлення за посиланням )
  3. Післяплата (при сумі замовлення більше 1000грн передплата 100грн)

Інструкція з оплати замовлення через Приват24

Для того, щоб оплатити замовлення через Приват24, потрібно перейти в “Перекази на картку”, ввести реквізити картки 5169330517615107 і сумму замовлення. Далі натиснути “Продовжити”.

Потім система переадресовує на сторінку оплати за реквізитами, де автоматично підставляються реквізити ФЛП Мотін Артем Сергійович.
ОБОВ’ЯЗКОВО вказуйте номер замовлення у призначенні платежу у форматі «Замовлення #123456»

Потім потрібно додати платіж до кошика и оплатити замовлення.

Умови повернення

Повернення товару можливе протягом 14 днів з моменту покупки товару. Не підлягає поверненню товар з явними ознаками використання (наприклад, розкриті пакети насіння, пошкоджена упаковка товару і тп).

Повернення здійснюється за рахунок покупця за допомогою відправки товару Новою Поштою. Повернення грошових коштів покупцю здійснюється шляхом переказу на банківську картку.

Микрозелень: виды, свойства и как правильно выращивать

Еще несколько лет назад никто и не слышал о микрозелени, однако сейчас данные растения входят в рацион практически всех людей, которые желают принимать в употребление действительно здоровую и полезную пищу. Микрозелень ‒ это ростки самых обычных растений (лука, подсолнуха, редиса, капусты, свеклы и т.д.) в начальной съедобной стадии. Количество полезных Читать дальше…

0